یعنی به جای اینکه در انتظار بیماری باشیم، میتوانیم با اصلاح سبک تغذیه این نگرانی را از مردم بگیریم.
به گزارش خبرگزاری مهر، مجید میرزایی با اشاره به برگزاری دومین جشنواره طعم سلامت همزمان با ماه مبارک رمضان در برج میلاد تهران، افزود: رویکرد این جشنواره بر تغذیه سالم استوار است.
وی با عنوان این مطلب که ایده آل ما در سلامت غذا «از مزرعه تا سفره» است، گفت: نگاه ما به غذای سالم این است که در تهیه فرآوردههای غذایی از سموم و کود شیمیایی استفاده نشود و در زمان فرآوری و نگهداری محصول، افزودنیهای مضر یا حتی کم ضرر اضافه نشود.
میرزایی تاکید کرد: در مرحله مصرف غذا به صورت طبخ یا خام، نمیبایست از هیچ روش غیر طبیعی استفاده شود بدین ترتیب ما میتوانیم به مردم این اطمینان را بدهیم که غذای مصرفی آنها کاملا طبیعی یا ارگانیک است.
وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو بر این باور است که با توجه به کثرت جمعیت و کمبود امکانات، امکان دسترسی به مواد غذایی ارگانیک و طبیعی برای همه میسر نیست. تمامی محصولات غرفههای مختلف این نمایشگاه طبیعی و ارگانیک هستند ضمن اینکه نشان استاندارد سیب سلامت و نشان مخصوص سازمان غذا و دارو را هم دارند که تاکید ما بر روی ارگانیک بودن آنها است.
دبیر دومین جشنواره طعم سلامت، گفت: تغذیه ناسالم، هزینههای زیادی را سر بار جامعه ساخته است که از جمله میتوان به بروز بیماریهای غیرواگیر اشاره کرد.
میرزایی یادآور شد: ما با شعار «تغذیه سالم پس انداز سلامتی است»، معتقدیم میتوان با اصلاح سبک تغذیه، سلامت خود را پسانداز نمود. یعنی به جای اینکه در انتظار بیماری باشیم میتوانیم با اصلاح سبک تغذیه این نگرانی را از مردم بگیریم.
وی ادامه داد: برخلاف آنچه مردم فکر میکنند که موادغذایی سالم گران است اما وقتی همین هزینه را با هزینههایی که برای درمان بیماریهای ناشی از مصرف غذاهای ناسالم مقایسه کنیم، متوجه میشویم که غذای سالم ارزان است.
میرزایی، به ارائه مشاوره مزاج شناسی، طب سنتی، تغذیه، عنبیه شناسی و...، در محل برپایی جشنواره طعم سلامت اشاره کرد و افزود: هموطنان میتوانند به صورت رایگان از مشاوره پزشکان حاضر در این جشنواره بهره مند شوند.
نظر شما